duminică, 22 august 2010

Concursul Naţional de Poezie “Traian Demetrescu” data limita : 08 octombrie 2010

Sub egida Consiliului Local şi a Primăriei Municipiului Craiova, Casa de Cultură "Traian Demetrescu" Craiova şi Revista Mozaicul, organizează în perioada 23 - 24 octombrie 2010, ediţia a XXXII-a, a Concursului Naţional de Poezie “Traian Demetrescu” (TRADEM).

Juriul concursului va acorda premii şi va publica lucrările premiate, după cum urmează:

  • Premiul TRADEM – în valoare de 500 lei

  • Premiul I – în valoare de 400 lei

  • Premiul II – în valoare de 300 lei

  • Premiul III – în valoare de 250 lei

  • Premiul special – în valoare de 250 lei - pentru un autor din Oltenia
Lucrările pentru concurs, constând în grupaje de 5 – 7 poezii, redactate (dactilografiate) în câte 3 exemplare, vor fi trimise până la data de 8 octombrie a.c., pe adresa:

Casa de Cultură "Traian Demetrescu"
Str. Traian Demetrescu, nr. 31
Craiova , jud. Dolj - cu menţiunea “PENTRU CONCURS”
Poeziile trimise nu vor purta semnătură, ci un “motto” ales de autor. Plicul cu poezii va conţine încă un plic închis, care în loc de adresă va purta acelaşi “motto”, iar în interiorul lui se vor menţiona numele şi prenumele autorului, vârsta, adresa şi telefonul.

La concurs pot participa creatori care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România ori ai altor asociaţii de scriitori şi care nu au publicat un volum individual de poezie. Câştigătorii vor fi invitaţi la Craiova pentru premiere.

Pentru cei invitaţi la manifestări, Casa de Cultură "Traian Demetrescu" Craiova va asigura cheltuielile prilejuite de participarea la acest eveniment, iar transportul va fi asigurat de participant.
Relaţii suplimentare la telefoanele: 0351-413368, 0351-413369, 0723-919750; e-mail: casa_cultura_traian_demetrescu@yahoo.com .

Director – Casa de Cultura „Traian Demetrescu”
Prof. Alexandru Stuparu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu